måndag 23 mars 2009

Tandvård, pensioner och bonusar

Nu blir det kort.

Tandvård
Ja, det skulle inte vara dumt om oppositionen kunde enas om en radikal förändring av tandvårdspolitiken, där tänderna i större grad ingår som en del av kroppen. Den enda andledningen att detta inte skett hittils, är mig veterligen att det kostat så mycket pengar. Åt andra sidan kostar det en jäkla massa pengar när folk inte går till tandläkaren på ett par år och sedan får göra stora ingrepp..

Pensioner

Om jag har förstått saken rätt betalar pensionärer högre skatt än de som arbetar. Vidare kommentarer överflödiga.. det man kan hoppas över är att pensionärerna enar sig och kämpar för att få bättre villkor och inte sämre. När man kollektivt stödjer varandra blir det lättare, när man ibland står ensamm i kampen.

Bonusar

Nej, det är inte konstigt att liberaler anser att toppar skall tjäna fett med cash. Det är ju för tusan liberaler ( invidcentrerade) däremot är det lite jobbigt när Wanj röstar för att en snubbe i AMF skall casha in 100 mille. Kanske det finns en anledning till att facket minskar i antal? Eller är jag ute och cyklar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar